Συμβουλευτική Για Όλους

By January 14, 2019Uncategorized

15894324_358250024556097_2658234661589867416_n

Στα πλαίσια αφενός της ολοένα αυξανόμενης ανάγκης για ψυχολογική υποστήριξη αλλά και του δύσκολου οικονομικού κλίματος της εποχής, στo Συμβουλευτικό Κέντρο στη Μαβίλη διευκολύνουμε την πρόσβαση στην συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία μέσω του προγράμματος «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Εδώ, επιλεγμένοι ειδικοί ψυχικής υγείας, μέλη του British Association of Counselling and Psychotherapy (BACP), τελειόφοιτοι προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών στην συνθετική ψυχοθεραπεία διεθνώς αναγνωρισμένων πανεπιστημίων, παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην συμβολική τιμή των δέκα ευρώ ανά συνεδρία. Η θεραπευτική μέθοδος που εφαρμόζεται είναι το συνθετικό μοντέλο στην ψυχοθεραπεία, με στοιχεία γνωσιακής, προσωποκεντρικής και ψυχοδυναμικής προσέγγισης, ενώ η μέση διάρκεια της συμβουλευτικής είναι περίπου 25 – 35 συνεδρίες.

Για την εξασφάλιση της ποιότητας της παρεχόμενης συμβουλευτικής, οι θεραπείες εποπτεύονται τόσο από την Δρ. Ιωάννα Αποστολοπούλου, επιστημονική υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Κέντρου στη Μαβίλη, όσο και από το ίδια τα πανεπιστήμια, μέσω των άριστα καταρτισμένων και έμπειρων εποπτών τους, ενώ προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι μια πρώτη διαγνωστική συνεδρία με την υπεύθυνη του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Συμβουλευτική Για Όλους, καθώς και για Συμβουλευτικό Κέντρο στη Μαβίλη, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ccmavili.gr. Για τηλεφωνική επικοινωνία ή/και να προγραμματίσετε μια πρώτη διαγνωστική/διερευνητική συνάντηση με την υπεύθυνη του προγράμματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με γραπτό μήνυμα στο 6974476895 ή να καλέσετε στο 2130423374 καθημερινές 5-8μμ. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα ήρεμο και φιλικό χώρο με εύκολη πρόσβαση, κοντά σε μετρό/συγκοινωνίες.

Η ομάδα του Συμβουλευτικού Κέντρου στη Μαβίλη

Leave a Reply