Αργυρή Κοντορίνη – Μπενέκη

Ψυχολόγος
Ειδίκευση στη γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων

 

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και ειδικεύεται στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT) στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΙΕΘΣ). Το 2011 παρακολούθησε Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της «Κλινικής Ψυχοπαθολογίας» από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής & την Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών – Αιγινητείου Νοσοκομείου και το 2013 Επιμορφωτικό Σεμινάριο & Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση – Λογοθεραπεία – Συμβουλευτική από τον Τομέα Ειδικής Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το 2013 παρείχε εθελοντικές υπηρεσίες ως Ψυχολόγος στο Ινστιτούτο Συστημικής Ανάλυσης της Συμπεριφοράς, σε παιδιά & έφηβους με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες, διαταραχές λόγου & ομιλίας και άλλες ψυχοκοινωνικές δυσκολίες. Από το 2015 μέχρι και σήμερα είναι ψυχολόγος στο Τμήμα Θεραπείας Ενηλίκων & στο Τμήμα Θεραπείας παιδιών & εφήβων στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς στα πλαίσια της κλινικής κατάρτισης του Εκπαιδευτικού προγράμματος στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (Βασιλίσσης Σοφίας 102A, Πλ. Μαβίλη) σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο, δίπλα σε Μετρό/ συγκοινωνίες. Το κέντρο μας είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 21:00.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στο 210 25 88 999 ή στο info@ccmavili.gr