Γιώργος Καπετανγεώργης
BSc

Τελειόφοιτος μεταπτυχιακός φοιτητής στη Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία (MSc in ICP – Integrative Counseling Psychotherapy)

Ο Γιώργος Καπετανγεώργης σπούδασε Ψυχολογία στο New York College στην Αθήνα, το οποίο συνεργάζεται με το Empire State College της Αμερικής, την περίοδο 2011 – 2016 και ολοκλήρωσε την πρακτική του και πτυχιακή του άσκηση στο Γηροκομείο Αθηνών.

Επιπλέον, έλαβε πιστοποιητικό για τις υπηρεσίες του στο ελληνικό στρατό ως ψυχολόγος κατά την περίοδο: από τον Οκτώβριο 2016 μέχρι τον Ιούνιο του 2017, στο 96ο ΤΥΕΘ (Τάγμα Υγειονομικού της Εθνοφρουράς), ως μέλος της Ομάδας Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας, με καθήκοντα: Συνέντευξη νέο-τοποθετηθέντων στο στρατό της Χίου, παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης στο γραφείο της Ομάδας Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας, δύο επισκέψεις εβδομαδιαίος σε στρατόπεδα της Χίου για την καταγραφή της συμβίωσης των στρατιωτών στα στρατόπεδά τους, καθώς και για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα αφοροούσε τους στρατιώτες και χρειάζονταν συμβουλευτική υποστήριξη. Εκεί, έλαβε επίσης ένα επίτιμο δίπλωμα (Τιμής Ένεκεν) την 1η Μαρτίου 2017, από τον Ταξίαρχο και Διοικητή της 96ης ΑΔΤΕ (Ανώτατης Διοίκησης του Τάγματος της Εθνοφρουράς) της Χίου.

Τώρα, από το 2017 κάνει το μεταπτυχιακό του πάνω στην Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Το μεταπτυχιακό του συνδυάζει τρεις θεραπευτικές προσεγγίσεις: την Ψυχοδυναμική, την Γνωσιακή Συμπεριφοριστική και την Προσωποκεντρική. Από το 2018, κάνει την πρακτική του κλινική άσκηση στο Συμβουλευτικό Κέντρο στη Μαβίλη.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (Βασιλίσσης Σοφίας 102A, Πλ. Μαβίλη) σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο, δίπλα σε Μετρό/ συγκοινωνίες. Το κέντρο μας είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 21:00.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στο 210 25 88 999 ή στο info@ccmavili.gr