Αντώνης Τσουρουνάκης
BSc

Τελειόφοιτος μεταπτυχιακός φοιτητής στη Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία (MSc in ICP – Integrative Counseling Psychotherapy)

Ο Αντώνης Τσουρουνάκης, απόφοιτος πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο κομμάτι της συνθετικής ψυχοθεραπείας του Mediterranean College, η οποία συνδιάζει την Γνωσιακο-Συμπεριφοριστική, την Προσωποκεντρική και την Ψυχοδυναμική προσέγγιση σε μια Τετάρτη.

Έχει αποτελέσει μέρος στην ερευνητική ομάδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Ε.Κ.ΚΛΙ.ΨΥ. και έχει εργαστεί εθελοντικά στην μονάδα οικογενειακής θεραπείας του ψυχιατρικού νοσοκομείου αττικής Ψ.Ν.Α.

Έχει συνεργαστεί με την μη κερδοσκοπική εταιρεία Ε.Α. Tunnel of oppression, η οποία συνδιάζει την τέχνη και την επιστήμη της ψυχολογίας, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με θέματα κοινωνικού ρατσισμού και κοινωνικών μειονοτήτων.

Τέλος, εκτίει την πρακτική του άσκηση στο Συμβουλευτικό κέντρο της Μαβίλης, στα πλαισίου της μεταπτυχιακής του εκπαίδευσης.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (Βασιλίσσης Σοφίας 102A, Πλ. Μαβίλη) σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο, δίπλα σε Μετρό/ συγκοινωνίες. Το κέντρο μας είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 21:00.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στο 210 25 88 999 ή στο info@ccmavili.gr