1
Ευτυχία Ψύλλου

Msc Ψυχολόγος
Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασυνδετική Ψυχιατρική /
Ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική θεραπεία διατροφικών διαταραχών

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Διασυνδετική Ψυχιατρική: Απαρτιωμένη Φροντίδα Σωματικής και Ψυχικής Υγείας” της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εκπαιδευτεί στην Γνωσιακή- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και έχει λάβει δίπλωμα «Εξειδίκευσης στη Γνωσιακή- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία για Παιδιά και Εφήβους» από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

Έχει ειδικευθεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία των Διατροφικών Διαταραχών στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ) σε συνεργασία με την Α΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική, όπου συνεχίζει ως εξωτερικός συνεργάτης της Μονάδας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής.

Σήμερα, εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, παρέχοντας ατομική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά. Το κλινικό αντικείμενο παρέμβασής της αφορά κυρίως στις συναισθηματικές, αγχώδεις, ψυχοσωματικές και διατροφικές διαταραχές.

Από το 2017 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Ψυχολόγος σε εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά πλαίσια (σχολεία, παιδικές κατασκηνώσεις), παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη/συμβουλευτική και υλοποιώντας προγράμματα προαγωγής της συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών/εφήβων.

Επί σειρά ετών, εργάστηκε εθελοντικά ως Ψυχολόγος σε κοινωνικές δομές φροντίδας της ψυχικής υγείας, όπως το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), οι Ψυχολογικές Υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου.

Στα πλαίσια του ενδιαφέροντος της για θέματα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της ψυχικής υγείας, το 2016 συμμετείχε στην ευρωπαϊκή καμπάνια «Mind the Mind” του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φοιτητικών Συλλόγων Ψυχολογίας (EFPSA) για την καταπολέμηση του στίγματος των ψυχικών διαταραχών και το 2015 στην Πανελλήνια Έρευνα στο Σχολικό Πληθυσμό για τη χρήση Εξαρτησιογόνων Ουσιών (ESPAD 2015) του ΕΠΙΨΥ.

Είναι Τακτικό Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (Παστέρ 10, 115 21, Πλ. Μαβίλη) σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο, δίπλα σε Μετρό/ συγκοινωνίες. Το κέντρο μας είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 21:00.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στο 2130423374 ή στο info@ccmavili.gr